fredag 1. juli 2011

Surfers Lingo til Himmel og Havn under Ballstaddagan

Under Ballstaddagan kommer bandet Surfers Lingo til Himmel og Havn.
I tillegg blir det platespilling etter konserten.
Vi gleder oss og lover lage magisk stemning for alle besøkende på kaia.

Musikk fra 21.30.
Billettpris 150/70 (stundent/medl av FOT). Arrangør FOT.
Forhåndsbestilling av billetter kan rettes til post@fotklubb.no

Vi sees!

Surfers Lingo er et nordnorsk surfeinspirert, barskt indierockband dannet i 2008. Bandet består Isak Falch Alsos på bass og vokal, Sigve Jacobsen Kvitvik på gitar og vokal, og Lars Haug Nilsen på trommer og kor. Bandet startet karrieren sin med å vinne den nordnorske rocketevlingen Rock Mot Rus mot 70 andre band som tidenes yngste vinnere.

Premien var blant annet en singel-utgivelse, Memories, med to B-sider,Stuck In An Iron Shoe og Airwalk , og en pengesum på 10 000 kroner. Den neste tiden ble brukt på utgivelse og spillejobber rundt om i Nordland.

Sommeren 2010 meldte bandet seg på konkuransen NRK Urørt Under 16 og ble tatt ut til å spille på finalen under Miniøya i tigerstaden. Her konkurerte de mot fire andre band med en jury bestående av representanter fra Urørt, Miniøya, Øyafestivalen, Malabar studio og Norsk Rockforbund. Bandet vant også denne konkunransen og premien ble opptreden på Øyafestivalen og innspilling av singelplate på EMI. Låten Peach Pelican ble spilt i Malabar studio i Oslo med Frode Jacobsen som produsent, og ble sluppet 16. februar 2011.

Bandet inspires av fortidens storheter som Jimi Hendrix, Iggy and the Stoogies, Rolling Stones, Led Zeppelin, og the Beatles, men også av nyere band ala Arctic Monkeys, Phoenix og The Strokes

I februar 2011 spilte Surfers Lingo tre vellykkede gigger på by:Larm i Oslo, Skadinavias største kongress/showcase-arena - der det legges vekt på å ”presentere artister som er i angrepsposisjon”, som det heter på arrangørens hjemmeside. Kø for å slippe inn på spillestedene, topp stemning og krav på ekstranummer var noen av reaksjonene bandet møtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar